Turbo Kuvar, naslovna fotka
Zvezda Početna strana
  » Predjela (32)
  » Zakuske & kokteli (22)
  » Supe i čorbe (47)
  » Salate (71)
  » Sos & Umak (29)

 Zvezda Glavna jela (29)
  » Jela sa roštilja (13)
  » Brza jela (23)
  » Variva (40)
  » Testa (23)
  » Pite (21)

 Zvezda Jela sa mesom (69)
  » Govedina (55)
  » Jagnjetina (17)
  » Svinjetina (41)
  » Piletina (51)
  » Ribe & školjke... (71)

 Zvezda Kolači (86)
  » Torte (74)
  » Deserti (25)
  » Pudinzi & kreme (19)
  » Sladoledi (25)

 Zvezda Italijanska ...(30)
  » Francuska ...(3)
  » Japanska kuhinja (8)
  » Kineska ...(14)
  » Madjarska ...(29)
  » Mediteranska ...(8)
  » Meksička ...(10)
  » Španska ...(1)

 Zvezda Povrće (17)
  » Jela sa alkoholom (11)
  » Jela sa krompirom (12)
  » Jela sa pirinčem (7)
  » Sa pečurkama (21)
  » Jela sa sirom (11)
  » Zimnica (12)

 Zvezda Video Recipes, Eng. (53)
  » Vegeterian & Lyrics (9)
  » Free steam tables
  » Carbon Dioxide properties
  »  Famous Quotes

 Zvezda Kontakt infoLiječenje Suncokretovim uljem
Dr. F. Karach, sudionik na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, iznio je metodu neobičnog jednostavnog načina liječenja ljudskog tijela, i to pomoću suncokretovog ulja.

Rezultati ovog postupka liječenja izazivaju čuđenje i sumnju ali svatko se može uvjeriti u vjerodostojnost njegovih dokaza i iskušati dijelovanje na vlastitu tijelu.

Više je nego začuđujuće da su ovom neškodljivom biološkom metodom liječenja postignuti takvi uspjesi u liječenju i izliječenju bolesti bez kirurških zahvata i uzimanja lijekova, koji često izazivaju štetne popratne pojave.

Temeljeno je načelo ovog liječenja veoma jednostavno: ispiranje (mućkanje) ulja u ustima, a sam organizam preuzima dalji postupak samoizliječenja.

Na taj je način moguće istodobno liječiti stanice, tkivo i organe, zato što se ovim postupkom sprečava uništenje mikroflore i razaranje ljudskog organizma.

Bez zdrave mikroflore, ljudski je vijek upola kraći, jer čovjek bi mogao doživjeti dob od 140 do 150 godina. Ovom se metodom potpuno izliječe: glavobolja, bronhitis, zubobolja, tromboza, kronične bolesti crijeva, srca, bubrega, upala mozga, ženske bolesti, kronične izrasline(tumor), kronični grčevi bolesti živaca, želuca, pluća, jetre, bolesti spavanja, infarkt.


Postupak :


Najmanje jedna čajna, a najviše jedna žlica za jelo suncokretova ulja mućka se zatvorenih usta, ispirajući i provlačeći izmedju zubi, bez žurbe i truda oko 15 do 20 minuta.

Ulje se ni u kom slučaju ne sme progutati. Ispljunuta je tekućina bijela kao mlijeko, a ako je još žuta, ispiranje je bilo prekratko.

Nakon toga usta se moraju više puta isprati vodom, a četkicom valja isprati zube. Ispljunuta je tekućina vrlo otrovna (slikovito rečeno), zato bi se umivaonik trebao dobro isprati.

U ispljunutoj tekućini nalazi se velika količina štetnih bakterija te drugih štetnih tvari i toksina. Važno je napomenuti da se ovim postupkom ispiranja pojačava izmjena tvari u organizmu, tako da se uspostavlja trajno ozdravljenje.

Najuočljiviji je učinak učvršćavanje klimavih zubi, a zubi postaju vidljivo bijeli. Najbolje je započeti ispiranje ujutro prije jela.

Da bi se proces liječenja ubrzao, postupak se može ponoviti tri puta na dan prije jela i na prazan želudac. Time je izliječenje brže i djelotvornije.

Liječenje traje toliko dugo dok se organizmu ne vrati prijašnja snaga, svježina i miran san. Nakon budjenja ne sme imati umora ni tijelo ni psiha osobe, a naduveni podočnjaci moraju nestati. Moraju se pojaviti zdrava glad, dobar san i neometana sposobnost pamćenja.

Na početku se mogu pojaviti znakovi prijašnjih bolesti, što je u bolesnika koji boluje od više bolesti moguće. Pogotovo se taj osjećaj pojavljuje kada neka osoba ima više žarišnih upala, koje aktiviraju jedna drugu, a koje bi bez liječenja uzrokovale tešku bolest ili smrt.

Zato i ne postoji razlog da se prekine ovo liječenje ako bi se i pojavila povišena tjelesna temperatura. Eventualno pogoršanje samo je dobar znak da se tijelo počelo oporavljati i da bolest nestaje.

Zapravo, liječenje je uspješno samo za vrijeme ispiranja usta uljem, a koliko često na dan valja ponoviti postupak, ovisi o bolesnikovu osjećaju. Akutne se bolesti ovom metodom liječe dva do četiri dana, a kronične kadšto do jedne godine.


Darko Gobac


Custom Search
Zvezda Krvne grupe & ishrana
  » Horoskop i ishrana (12)
  » Sanovnik (30)
  » Mali saveti (233)
  » Makrobiotika (41)
  » Sirovi sokovi (26)

Zvezda Kursna lista Srbija
  » Pretvarač valuta
  » Za dijabetičare (33)
  » Download
  » Linkovi
  » Bolest & dijeta ...(9)
  » Vegetarijanska ...(27)
  » Biljna ulja (4)

Turbo Kuvar - Biblija za Gurmane
Chrome   Firefox   Internet Explorer   Opera   Safari